Dirasol 25

Спецификации:

  • Шифра:
    Dirasol 25
  • Цена:
    1560,00
  • Краток опис:
    Diazo емулзија
Има добра проѕирност, што овозможува полесно подесување. 
Отпорна на:
-пластисол
-водени бои 
 
Рок на траење кога е во сензибилизирана состојба е 3 месеци
 
Пакување:
0.9 литри 

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.