Dirasol 29

Спецификации:

  • Шифра:
    Dirasol 29
  • Цена:
    1010,00
  • Краток опис:
    Diazo емулзија
Со повисока цврстина и поголема вискозност. 
Отпорна на:
-солвентни бои
-конвенционални УВ бои
 
Рок на траење кога е во сензибилизирана состојба е 3 месеци
 
Пакување:
0.9 литри 


©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.