Dirasol 915

Спецификации:

  • Шифра:
    Dirasol 915
  • Цена:
    1840,00
  • Краток опис:
    Dirasol Diazo фотополимерна емулзија
Дизајнирана за надминување на проблемите во услови на висока влажност. 
Отпорна на:
-солвентни бои
-конвенционални УВ бои
-водени УВ бои
-водени бои
-пластисол бои
 
Рок на траење кога е во сензибилизирана состојба е 3 месеци
 
Пакување:
0.9 литри 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.