Dirasol 917

Спецификации:

  • Шифра:
    Dirasol 917
  • Цена:
    2170,00
  • Краток опис:
    Dirasol Diazo фотополимерна емулзија
Идеална за "влажно на суво" техника.
 
Отпорна на: 
-солвентни бои
-конвенционални УВ бои
-пластисол бои
 
Рок на траење кога е во сензибилизирана состојба е 3 месеци
 
Пакување:
0.9 литри 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.