Flash Fix & T-Fix Extra

Спецификации:

  • Шифра:
    Flash & T-Fix Extra
  • Цена:
    770,00
  • Краток опис:
    ЛЕПИЛА ВО СПРЕЈ
Flash Fix и T-Fix Extra се аеросолни лепаци за распрскување на невакуумски печатарски маси, заради одржување на парчињата конфекција и текстил во фиксна (стегната) состојба за време на печатењето.

Примена на Flash Fix:
- сите видови и тежини на текстилни материјали, вклучувајќи ја и чистата волна (руно);
- особено погоден во случаи кога се користи брзо термичко сушење на отпечатокот.

Примена на T-Fix Extra: 
- погоден за лесни (тенки) текстилни материјали, како и за материјали со влакненца (сомот, плиш и слично)
 
Пакување 
640мл
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.