Гребач за мраз

Спецификации:

 • Шифра:
  1002.02.02
 • Тежина:
  10g
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
  50
 • Цена:
  7,00
 • Краток опис:
  Пластичен гребач за мраз во триаголна форма
 
                                          
113x102mm      С/П|Д/П 55mm         Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 10 ден.
0
ден. 
0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење-сито 
0
ден.
0
ден. 
0
ден. 
0
ден. 
0
ден. 
0 ден. 
0
ден. 
0
ден. 
Цена на печатење-дигитално
0
ден.
0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
0
ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
   
 
   
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.