Тип на производКатегорија:

Производител:

Цена:

Од: До:

Шифра: 1001.02.03 Детали
Пластичен гребач за мраз-ракохват со гума
Тежина: 25g
Пакување: Картонска кутија
Цена: 9,50
Шифра: 1002.02.02 Детали
Пластичен гребач за мраз во триаголна форма
Тежина: 10g
Пакување: Картонска кутија
Цена: 7,00
Шифра: 1003.02.02 Детали
Пластичен гребач за мраз со рачка и гума
Тежина: 31g
Пакување: Картонска кутија
Цена: 20,00
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.