Гребач за мраз

Спецификации:

 • Шифра:
  1001.02.03
 • Тежина:
  25g
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
  50
 • Цена:
  9,50
 • Краток опис:
  Пластичен гребач за мраз-ракохват со гума
  
                                         
40x25mm       С/П|Д/П 18mm         Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
0
ден. 
Цена на печатење-сито 
0
ден.
0
ден. 
0
ден. 
0
ден. 
0
ден. 
0
ден. 
0
ден. 
0
ден. 
Цена на печатење-дигитално0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
0
ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
   
 
   
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.