Кожен приврзок

Спецификации:

 • Шифра:
  102.17.00
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Краток опис:
  Приврзок за клучеви - метал и кожа Рок на испорака: 10 работни дена
  •                                        
   92x26mm      Г/П 50x18mm     Метал|Кожа
    
    
   Количина 

   100 
   300 
   500 
   1,000
   2,500
   5,000
   10,000
   Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
   Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
     
    
   *Во цената не е пресметан ДДВ
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.