Приврзок во овална форма

Спецификации:

 • Шифра:
  121.02.11
 • Тежина:
  20g
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
  50
 • Краток опис:
  Пластичен приврзок-овална форма Рок на испорака: 10 работни дена
  
                                         
65x30mm       Д/П 35x15mm           Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 47 ден.32 ден. 30 ден. 27 ден. 25 ден. 24 ден. 23 ден. 21 ден. 
Цена на печатење 20 ден.5 ден. 3 ден. 2,3 ден. 2 ден. 1,5 ден. 1,5 ден. 1 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
   
 
   
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.