SEFAR PA

Спецификации:

  • Шифра:
    SEFAR PA
  • Краток опис:
    монофилна полиамидна свила
Дизајнирана за печатење врз цврсти објекти.Карактеристично за оваа свила е нејзината сигурна, механичка издржливост, висока еластичност и олеснето процесирање. Подобрената лепливост на матрицата и другите карактеристики, ја прават оваа свила особено погодна за апликации кои бараат користење на високоабразивни бои( за керамика, флуоросцентни и др.) и за апликации каде шаблонот треба да се адаптира на површината на субстратот(шишиња, запалки, пенкала).
 
Наменета за печат на:
-керамика
-3D објекти 
 
Напомена: 
-цената е различна за свила за сито печат бидејќи се разликуваат според нивната густина, дебелина на нита и начин на ткаење   
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.