Sefar PCF

Спецификации:

  • Шифра:
    Sefar PCF
  • Краток опис:
    иновативната пред-третирана свила, претставува квантен скок во индустријата на сито печатење
Прецизна апликација при нанос од висока резолуција на свилите за сито печат , константната дебелина на слојот и површинскиот финиш овозможуваат лесно да се обезбеди квалитетот на отпечатокот, кој целосно ги задоволува барањата на вашите потрошувачи.
Дури и кај софистицирани „high-volume“ слики за печат е лесно да се обезбеди конзистентен и репродуктивен резултат, а како резултат се добиваат остри рабови на отпечатокот и печатење на најфини детали.
 
Наменета за печат на:
-графика
-етикети
-3D објекти
 
Напомена:
-цената е различна за свила за сито печат бидејќи се разликуваат според нивната густина, дебелина на нита и начин на ткаење 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.