SEFAR PET1000

Спецификации:

  • Шифра:
    SEFAR PET1000
  • Краток опис:
    економична свила која најчесто се користи на пазарот
Се одликува со толерантно ниво на развлекување,особено отпорна на искривување откако ќе се постави на сито. Има постојана дебелина, добри антистатички карактеристики и оптимизирано пропуштање на боја. Нуди различни варијанти на ткаенина на свилата (ширина, дијаметар на влакното, густина, тип на плетење, боја)
 
Наменета за печат на:
-електроника
-CD и DVD
-текстил
-стакло
-3D објекти
 
Напомена: 
-цената е различна за свила за сито печат бидејќи се разликуваат според нивната густина, дебелина на нита и начин на ткаење  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.