SEFAR PET1500

Спецификации:

  • Шифра:
    SEFAR PET1500
  • Краток опис:
    економична свила со специјална површинска обработка
Тип на плетење на свилата кој овозможува подобрена моќ на пропуштање на бојата, едноставна изработка и цврстина на шаблонот кои се должат на површинската обработка. Фотоемулзијата подобро се пренесува на ситото, а економичноста е зголемена. Гарантирана зголемена сигурност при процесот на печатење благодарение на end-to-end контролата на квалитет.
 
Наменета за печат на:
-графика
-електроника
-CD и DVD
-стакло
-текстил
 
Напомена: 
-цената е различна за свила за сито печат бидејќи се разликуваат според нивната густина, дебелина на нита и начин на ткаење   
 

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.