Приврзок во форма на срце

Спецификации:

 • Шифра:
  122.02.05
 • Тежина:
  12g
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
  50
 • Краток опис:
  Пластичен приврзок-форма на срце Рок на испорака: 10 работни дена
  
                                         
45x40mm         Д/П 25mm              Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 46 ден.31 ден. 29 ден. 26 ден. 24 ден. 23 ден. 22 ден. 20 ден. 
Цена на печатење 20 ден.5 ден. 3 ден. 2,3 ден. 2 ден. 1,5 ден. 1,5 ден. 1 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
   
 
   
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.