Прозирен приврзок за клучеви

Спецификации:

 • Шифра:
  102.01.01
 • Тежина:
  8g
 • Пакување:
  1000/50/1
 • Количина:
  Неограничена
 • Цена:
  11,80
 • Краток опис:
  Пластичен приврзок изработен од кристален полистирол
  
                                         
60x35mm      Д/П 35x23mm      Полистирен
 
 
Количина 
50
100
300
500
1,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден.

* Цените се без печат со пресметан ДДВ од 18% 
 
 
 
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.