Приврзок во форма на @

Спецификации:

 • Шифра:
  108.01.01
 • Тежина:
  14g
 • Пакување:
  50/1
 • Количина:
  50
 • Краток опис:
  Пластичен приврзок
  
                                   
42x42mm       Д/П 5x5mm        Полистирен
 
 
Количина 
50
100
300
500
1,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден.
 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.