СЕЛЕКТОР НА ПРОИЗВОДИ

Спецификации:

  • Шифра:
    СЕЛЕКTOР
  • Краток опис:
    Селектор на производи од програмата на SERICOL
Нуди брз и едноставен начин да дојдете до потребниот производ (боја), која е најпогодна за вашиот печат и информација за нејзините карактеристики и својства, компатибилноста со одредена група на материјали врз кои се печати и ефектите.
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.