SERILOR CD

Спецификации:

  • Шифра:
    SERILOR CD
  • Цена:
    150,00
  • Краток опис:
    полиуретанска ракел гума
Со извонредна отпорност на абразија и UV бои. Посебно дизајнирана за сито печат на компакт дискови и слични производи. Достапна е во широк опсег на ненаострени и наострени големини, со заоблени рабови и во специјални бои, лесни за ракување при печатење.

Напомена: 
-цената се однесува за парчиња со должина од 15 сантиметри 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.