SERILOR CERAM

Спецификации:

  • Шифра:
    SERILOR CERAM
  • Цена:
    2320,00
  • Краток опис:
    полиуретанска ракел гума
Со висока отпорност на абразија и УВ бои, наменета за сито печатење на керамика, но може да се печати и на слични производи (компактни дискови и сл.). Дизајнирана е на тој начин што се прилагодува на нерамнините на површните врз кои се печати, со одличен остар раб.

Напомена:
-цената се однесува за еден метар должина од CERAM ракел гумата, по потреба се сечат помали парчиња 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.