SERILOR HAND

Спецификации:

  • Шифра:
    SERILOR HAND
  • Цена:
    2000,00
  • Краток опис:
    алуминиумски држачи на ракел гумите за рачно печатење
Составени од 3 компоненти за брзо расклопување и полесно чистење. Се прилагодуваат на различни типови на ракел гуми, различна дебелина (од 5 до 10mm),  различна висина (од 25 до 50mm). Имаат неограничен рок на траење поради тоа што се направени од анодизиран алуминиум. Лесно го одржуваат аголот под кој ракел гумата допира на површината врз која се печати поради прецизните и крути запчаници
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.