SERILOR HR1&3

Спецификации:

  • Шифра:
    SERILOR HR1&3
  • Цена:
    2320,00
  • Краток опис:
    полиуретанска ракел гума
Дизајнирана со голема отпорност на абразија и хемикалии вклучени во процесот на сито печатење.Се произведуваат во бела боја, како "single" (HR 1) верзија и сендвич (HR 3) верзија, во широк спектар на димензии и профили. Крутоста на ракел гумата е различна, ја има како мека, средна и тврда и се одликуваат со одлична стабилност при промена на работните услови(температура, влажност на воздухот). 
 
Напомена:
-цената се однесува за еден метар должина од HR1, по потреба се сечат помали парчиња
-цената за HR3 за еден метар должина изнесува 4200денари, по потреба се сечат помали парчиња 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.