SERILOR MACH

Спецификации:

  • Шифра:
    SERILOR MACH
  • Краток опис:
    aлуминиумски држачи за ракел гумите за машинскo печатeње
Дизајниран за преси кои нудат опции за подесување на аголот, брзо и едноставно можат да се монтираат и со можност за прилагодување на различни типови на ракел гуми (различна дебелина од 5 до 10mm), компатибилни се со модели на машини за сито печатење, вклучувајќи и постара опрема.

Serilor MACH може да се подели на 2 дела:
-Горен профил(3 модела: прав, агол од 45 степени и „bolt in“)
-Кратки или долги запци
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.