SERILOR SR1&3

Спецификации:

  • Шифра:
    SERILOR SR1&3
  • Цена:
    2000,00
  • Краток опис:
    полиуретанска ракел гума
Со добра комбинација за отпорност на абразија и хемикалии. Идеални се за сито печатење на апликации кои не се абразивни и при употреба на вообичаените бои за сито печат. Се произведува во различни бои во зависност од неговата крутост. Постои single (SR 1) и сендвич (SR 3) во широк спектар на димензии и профили кои најчесто се користат во сито печатот.

Напомена:
-цената се однесува за еден метар должина од SR1, по потреба се сечат помали парчиња 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.