SJL53

Спецификации:

  • Шифра:
    SJL53
  • Цена:
    1350,00
  • Краток опис:
    Antistain Paste
Алкална паста за чистење на сито, која ги отстранува остатоците на боја и шаблоните. Брзо отстранува дамки од боја и Diazo емулзија кога се користи заедно со Xtend средствата за чистење на сито.
 
Пакување 
1кг

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.