SSL02 Liquid

Спецификации:

  • Шифра:
    SSL02 Liquid
  • Цена:
    220,00
  • Краток опис:
    SSL02 Strip Liquid
Брзо одстранува директни, капиларни и индиректни шаблони кои не се на база на желатин, идеална за употреба во автоматските машини за перење на сита, без да предизвика корозија на млазницата. Се испорачува како растворена течност.

Пакување
-1литар
-5литри
-10литри

Напомена
Цената се однесува за пакување од 1литар 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.