SSL02 Powder

Спецификации:

  • Шифра:
    SSL02 Powder
  • Цена:
    1300,00
  • Краток опис:
    SSL02 Strip Powder
Брзо одстранува директни, капиларни и индиректни шаблони кои не се на база на желатин. Се испорачува во состојба на прав за растворување 
 
Пакување
-100гр
-500гр
-1кг
-5кг

Напомена
-100 грама прав од SSL02 Strip Powder се растроворува во 10 литри дестилирана вода 
-Цената се однесува за 100гр од SSL02 Strip Powder 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.