SVL 38

Спецификации:

  • Шифра:
    SVL 38
  • Цена:
    980,00
  • Краток опис:
    Screen Cleaner SV(SVL 38)
За рачно одстранување на остатокот од боја, се употребува за бои на база на растворувач, UV бои и водени бои
 
Пакување: 
-1 литар
-5 литри 
-15 литри
 
Напомена:
- цената е за пакување од 1 литар 


©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.