Текстилен приврзок

Спецификации:

 • Шифра:
  109.13.00
 • Тежина:
  13g
 • Пакување:
  Картонска кутија 50/1000
 • Краток опис:
  Приврзок со печат и карабинер | Рок на испорака: 10 работни дена
                                         
120x25mm       Д/П 200x20mm       Сатен|Метал
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
   
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.