Текстилен приврзок

Спецификации:

 • Шифра:
  105.13.00
 • Тежина:
  6g
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
  50
 • Краток опис:
  Приврзок со печат и карабинер | Рок на испорака: 10 работни дена
 
                                         
200x20mm        Д/П 76x15mm        Сатен|Метал
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
   
 
   
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.