Прозирен приврзок за клучеви

Спецификации:

 • Шифра:
  103.01.01
 • Тежина:
  10g
 • Пакување:
  1000/50/1
 • Количина:
  15.000
 • Цена:
  10,00
 • Краток опис:
  Пластичен приврзок изработен од кристален полистирол
  
                                   
45x40mm      Д/П 33x33mm      Полистирен
 
Количина 
50
100
300
500
1,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден.
 
 
* Цените се без печат

*Во цената не е пресметан ДДВ 

  
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.