Приврзок од скај

Спецификации:

  • Шифра:
    115.17.00
  • Тежина:
    11.7g
  • Краток опис:
    Приврзок за клучеви - метал и скај Рок на испорака: 3 работни дена
                                            
53x42mm       Г/П 25x20mm      Метал|Скај
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 20 ден.8,5 ден. 8 ден. 7,5 ден. 7 ден. 6,5 ден. 6,2 ден. 6 ден. 
Цена на печатење 
6 ден. 5 ден. 3,5 ден. 3 ден. 2,5 ден. 2 ден. 1,5 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.