Приврзок од скај

Спецификации:

 • Шифра:
  185.17.07
 • Тежина:
  13.5g
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Краток опис:
  Приврзок за клучеви - метал и скај Рок на испорака: 3 работни дена
                                            
70x17mm      Г/П 35x10mm      Метал|Скај
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.