ZE 570

Спецификации:

  • Шифра:
    ZE 570
  • Цена:
    1790,00
  • Краток опис:
    Thinner and Cleaner ZE 570
Солвентен растворувач и чистач наменет за
 
-POLYSCREEN PS бои за сито печат од SERICOL
 
Пакување: 
1 литар
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.