ZE 591

Спецификации:

  • Шифра:
    ZE 591
  • Цена:
    1040,00
  • Краток опис:
    Plastisol Flow Thinner ZE 591
Солвентен растворувач кој се користи во програмата на бои за текстил од SERICOL:

- Flecitex FE
- MultiTran XM
- Texopaque OP
- Easiprint EZ
 
Пакување:
1 литар
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.