ZV 557

Спецификации:

  • Шифра:
    ZV 557
  • Цена:
    1030,00
  • Краток опис:
    Thinner ZV 557
За ПВЦ бои кои се на база на растворувач.
Наменет за сериите:
- Polyplast PY
 
Пакување: 
1литар 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.